Firmaets slogan - Firmaets slogan


Velkommen til Pigekollektivet.

BÅNDSVARER: 86407106
 
TIDSBESTILLING: 52699850

Til pigerne. 

Vi har igen åbent for ledige dage hvor pigekollektivet kan lejes af jer. Ring for nærmere info.
 
Du vil her i pigekollektivet finde forskellige piger.
De arbejder her af egen fri vilje og under trygge og sikre forhold.
Vi tilbyder en bred vifte af  frække skønne piger og oplevelser, så vi er ret sikker på du kan finde noget der vil falde i din smag.
De enkelte piger tilbyder ikke alle de samme services.
Vi beder dig om at respektere pigens ydelser og priser, (der vil ikke foreligge en fast huspris, da det er pigernes egne foretninger og dermed deres egne priser) for at begge parter vil få en god oplevelse. Vi har et meget pænt og rent hus, hvor der altid er ro og plads til den enkle og en snak. Vi ligger på en privat vej hvor der er mulighed for parkering både i gaden og sidevejen bagtil. Vi har en smuk park bag os, som du kan nyde en tur i, hvis pigen er optaget. Ved os behøver du ikke bestille tid, men dette kan også lade sig gøre. 
 
Du kan ringe til vores båndsvarer for åbningstid , samt høre hvilken pige der er tilbyder frække oplevelser denne dag. Det er forskelligt hvornår vi har åbent da nogle piger kommer langt fra og selv styre deres arbejdsdag, men vi prøver at holde åbent mellem 10 til 22.
Hvis du bestiller en tid og bliver forhindret beder vi  dig ringe og aflyse af respekt for pigen og hendes tid.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores rede og forkæle dig. Mange hilsner fra team pigekollektiv.Vi håber at se dig snart igen!